El CNT amplia i renova la sala de ciclisme indoor

Redacció
09 d'abril del 2013
La nova sala duplica l'espai de l'anterior
La nova sala duplica l'espai de l'anterior | CNT
La nova sala duplica l'espai de l'anterior Foto: CNT

El Club Natació Terrassa ha inaugurat la nova sala de ciclisme indoor en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Rafael Clares, i del director general, Joan Celma, i de prop d'un centenar de socis que no s'han volgut perdre l'estrena del nou espai, que dobla la capacitat de l'anterior.

Clares ha remarcat que el context de crisi i austeritat predominant no ha d'allunyar el club "d'oferir el millor servei al soci. Aquesta sala que avui estrenem és un reflex d'aaquesta vocació. Cal ser prudents, efectivament, però no a costa d'avançar cap a l'excel·lència, cap a construir el Natació que volem. Aquest ha de ser el nostre objectiu i cap a ell caminem", ha dit. El president ha agraït al personal l'esforç realitzat per enllestir l'obra en un termini de temps tan ajustat.

Celma ha subratllat algunes de les virtuts de la nova sala. "Estem davant d'un espai més ampli i còmode, que ens permetria afegir més bicicletes en el futur". El director general ha explicat també que la sala s'ha equipat amb dues pantalles de 2,5 metres i dos projectors. Així mateix, compta amb un programa de virtual trainner que possibilita seguir recorreguts reals, com ara ports mítics del Tour de França com l'Alpe d’Huez, o veure gràfics amb el perfil que es cobrirà durant la classe, tot detallant en quin punt s'està en cada moment.

Classes virtuals i setmana de ciclisme indoor
La tecnologia incorporada a la sala permetrà també programar classes virtuals sense professor, aplicació que suposarà un increment de l'oferta d'aquesta activitat. Amb motiu de la posada en marxa de l'espai, del 15 al 21 d'abril el Natació celebrarà la setmana del ciclisme indoor, durant la qual es duran a terme vuit sessions master amb la participació de dos o tres instructors.