Alumnes de l'Escola Pia treuen el suc a Macedònia

Lluïsa Tarrida
09 d'abril del 2013
Les components del grup Macedònia
Les components del grup Macedònia | Lluïsa Tarrida
Les components del grup Macedònia Foto: Lluïsa Tarrida

Més d'una hora han estat les cinc components de Macedònia responent les preguntes, de tota mena, dels alumnes de cinquè i sisè de primària de l'Escola Pia. Des que Paula, Carlota, Irene, Maria i Sara han entrat per la porta del teatre fins que n'han pogut sortir han hagut de fer front a una munió de nens encantats de tenir les components d'un dels grups de música en català pensats i dissenyats expressament per explicar de manera atractiva les històries i tot el que senten els nens com ells.

Les preguntes han estat d'allò més variades: si tocaven instruments, qui feia les cançons, si es coneixien d'abans de ser una fruita de Macedònia, si eren seguidores del grup (recordem que Macedònia ja va per la tercera generació, ja que cada cinc anys es renoven les cantants), quants concerts han fet, quins són els seus idols.... La curiositat dels alumnes ha estat infinita, tot i que la gran majoria de les qüestions que han hagut de respondre Macedònia giraven entorn del càsting que van fer per poder ser una de les cinc cantants.

Es tractava que els nens fessin de periodistes per un dia, i se n'han sortit prou bé. Fins i tot han aconseguit que les noies els cantessin un dels seus 'hits' a capella, la cançó "Desperta". Un cop acabat el torn de preguntes, Macedònia ha estat una estona més a l'Escola Pia firmant autògrafs i animant a tots els nens i professors a ser presents al concert que realitzaran el proper dia 21 d'abril a les 18 hores al Centre Cultural de Terrassa.


Els estudiants han pogut preguntar al grup tot el que volien saber Foto: Lluïsa Tarrida