A un pas dels castells de vuit

Redacció
08 d'abril del 2013
La colla turquesa, durant la seva actuació
La colla turquesa, durant la seva actuació | Castellers de Terrassa
La colla turquesa, durant la seva actuació Foto: Castellers de Terrassa

Els Castellers de Terrassa han aprofitat la Diada del seu Local per assolir bona part de la gamma de casteller de 7 i mig. Al Raval de Montserrat la colla turquesa ha aconseguit el primer 5 de 7 de la temporada (molt parat, amb rapidesa i destresa de la canalla), una altra estena com el 7 de 7 i el tercer 4 de 7 amb agulla de la temporada. A més, l'actuació s'ha completat amb tres pilars de 4 i un pilar de 5.

La colla turquesa es planteja, com a objectius, continuar dominant completament les construccions de 7 i encara amb plenes garanties les de 8.

La matinal també ha inclòs l'actuació dels Castellers de Barcelona (2 pilars de 4, 3 de 8, 2 de 7, 4 de 8 i dos pilars de 5) i la dels Moixiganguers d'Igualada (2 pilars de 4, 3 de 7, 5 de 7, 4 de 7, pilar de 5, pilar de 4 i pilar de 4 carregat).

Festa infantil
D'altra banda, dins dels actes de la Diada del local es va realitzar una festa social amb un gran èxit de participació. A més, es va descobrir la placa commemorativa del primer 4 de 8 descarregat per la colla, en un acte que comptar amb la presència del regidor de Cultura, Amadeu Aguado.

La propera actuacíó dels Castellers de Terrassa serà aquest dissabte a les vuit del vespre al Parc de Sant Jordi dins dels actes de la Culturassa.