Esports a Torrebonica per celebrar el Dia Mundial de la Salut

La Torre
05 d'abril del 2013
Josefina Soler i Albert Montcada
Josefina Soler i Albert Montcada | Ajuntament de Terrassa
Josefina Soler i Albert Moncada Foto: Ajuntament de Terrassa

Sota el lema 'Vince i coneix!', l'Ajuntament ha presentat els actes de commemoració del Dia Mundial de la Salut. Aquest diumenge Torrebonica serà l'escenari d'una jornada lúdico-festiva per promoure els hàbits de vida saludables. Concretament, se celebraran tres activitats esportives: una bicicletada organitzada pel BACC , una caminada i una marxa nòrdica. Posteriorment hi haurà una xocolatada.

L'oferta es completa amb tallers familiars, una prova pilot del projecte Citi Walking, estands de les entitats que hi participen i un laboratori d'idees ciutadanes en què cada terrassenc pot suggerir les seves idees per fer la ciutat més saludable.

A més, hi haurà espai per a la solidaritat, amb la recollida del Banc d’Aliments i el Banc Farmacèutic.

Terrassa acollirà per primera vegada actes per celebrar aquest dia, que enguany se centra en la hipertensió. "Volem animar els ciutadans a controlar la tensió de manera preventiva i a modificar els hàbits que puguin provocar hipertensió", ha dit Josefina Soler, regidora de Salut. Albert Moncada, cap de Salut i Comunitat del Consistori egarenc, ha recordat que la salut "es construeix i cadascú de nosaltres pot fer coses per millorar-la".