Campionat de futbolí a l'Euncet

Cartell del Campus Day
Cartell del Campus Day | Euncet
Redacció
05 d'abril del 2013
Cartell del Campus Day Foto: Euncet

L'Euncet Business School celebra aquest dissabte l'Euncet Campus Day, un dia festiu en el qual els alumnes gaudiran d'una jordana d'activitats lúdiques i de la pràctica de l'esport, tot coincidint amb la jornada de portes obertes del centre. El Campus Day és una jornada dedicada als estudiants del centre, en què podran reforçar els vincles que els uneixen a través d'una lligueta de futbol i tres campionats de futbolí, dards i jocs digitals, entre d'altres activitats. La jornada començarà a les deu del matí amb la presentació de les activitats i organització dels equips a càrrec de la directora de l'Euncet Business School , Dolors Puig.

Una cinquantena d'alumnes del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), juntament amb amics i coneguts, disputaran la lligueta de futbol i el campionat de futbolí. Les classes de dissabte no es veuran afectades i continuaran el seu curs normal.

Premis atractius
Entre tots els membres de l'equip guanyador, se sortejarà un 10% de descompte per a dues matrícules del proper curs 2013-2014. La resta dels membres de l'equip guanyador, rebran un xec per poder dinar gratis durant una setmana a la cafeteria "Mitja Part" de l'Euncet. Així mateix, també es farà entrega d'un trofeu a cada equip guanyador.

Als que quedin en segon lloc se'ls obsequiarà amb tiquets per dinar gratis durant dos dies a la cafeteria del centre. Com que l'Euncet Campus Day és un dia de germanor, tots els participants seran obsequiats amb un esmorzar gratuït. Durant la jornada de portes obertes de l'Euncet, que començarà a les onze del matí, es donarà a conèixer el guanyador de l'Euncet Code, amb el sorteig d'un iPad mini de 16 Gb Black, d'entre totes les butlletes omplertes pels participants que van visitar l'estand de l'escola de negocis al Saló de l'Ensenyament de Barcelona el març passat.

Durant la jornada de portes obertes, el personal de l'Euncet oferirà un servei
d'informació i orientació personalitzada per resoldre dubtes sobre l'itinerari
acadèmic a seguir a l’escola, així com l'accés a les beques i ajudes disponibles.