Cecot posa en marxa l'Espai Laboral

Redacció
04 d'abril del 2013
Formació a les aules de Cecot Formació
Formació a les aules de Cecot Formació | Cecot
Formació a les aules de Cecot Formació Foto: Cecot

Cecot Formació ha posat en funcionament l' Espai Laboral Cecot , des del qual oferirà una amplia gamma de cursos, seminaris, conferències i workshops molt especialitzats, que cobriran els coneixements, habilitats, eines i tècniques que necessiten les empreses i els professionals de l'àrea laboral per desenvolupar la seva funció.

"L'àrea laboral requereix una permanent actualització del coneixement dels seus professionals per tal d’'star al dia de les novetats normatives i adaptar-se als canvis legislatius, amb aquest espai Cecot Formació vol acompanyar a les empreses en els canvis que es donen en aquest sector i avançar-se a les seves necessitats", afirma Eulàlia Martínez, directora de Cecot Formació.

La formació de l'Espai Laboral Cecot es caracteritza per una planificació estable altament especialitzada que permet cobrir totes les necessitats de les empreses del sector laboral, cursos i seminaris de curta durada amb una formació focalitzada a donar respostes i solucions a temes concrets i formació impartida per professionals experts i de reconegut prestigi.

S'adreça a directius/ves, comandaments intermedis i perfils tècnics així com a totes aquells professionals de l'àrea laboral de les empreses.

Segons Martínez, l'Espai Laboral Cecot "ofereix una formació dissenyada i impartida per experts per donar una resposta molt acurada a necessitats del sector laboral. En cas de ser necessari, es pot ampliar amb la formació de caràcter més general ja ofertada des de Cecot Formació i amb la formació In Company que es dissenya específicament per donar resposta a les necessitats concretes d'una empresa".