Apolo Jiménez rebrà la Medalla de la Ciutat de Terrassa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nQiGa_7bYzs[/youtube]

per Lluïsa Tarrida, 31 de març de 2013 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En els precs i preguntes del passat ple municipal, el grup municipal d'ICV-EUiA va iniciar el torn fent un prec a l'equip de govern. El regidor Manel Pérez va demanar que es concedís la Medalla de la Ciutat de Terrassa a Apolo Jiménez. En la seva defensa, Pérez va manifestar que Jiménez ha estat "una persona que ha contribuït en el moviment associatiu de la ciutat, en defensa de les llibertats, com també ha estat implicada en el moviment veïnal i com a organitzador de col·lectius".

Cal recordar que Jiménez va ser dirigent del PSUC i va lluitar contra la repressió franquista que va patir Terrassa i el país. Actualment el seu paper es troba molt vinculat en la defensa dels drets dels casals d'avis de la nostra ciutat. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va acceptar la petició feta des d'ICV-EUiA i va anunciar en el plenari que s'iniciarien els tràmits per concedir-li el màxim honor de la ciutat.


 

Participació