Nou itinerari adaptat aquest dissabte al Parc Natural

Lluïsa Tarrida
28 de març del 2013
"Natura, un viatge pels sentits" és una passejada que es realitza al llarg de l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac fins a l'Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, cada darrer dissabte de mes i en la qual intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els cinc sentits. La ruta es pot fer aquest dissabte 30 de març, i també s'ha programat per als dies 27 d'abril i 25 de maig.

ls espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Les dificultats d'alguns col·lectius per realitzar els itineraris que s'ofereixen en els espais naturals reclama que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar-hi l'accessibilitat de tothom.

Per això, la Diputació de Barcelona proposa aquesta passejada inclusiva en la qual la participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més, existeix la possibilitat d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari.

Per a informació i reserves, es pot fer per telèfon al 93 785 54 61, de dilluns a divendres, o bé al 93 743 54 68, els dissabtes i diumenge. També a través d'e-mail: p.santllorenc.obac@diba.cat.