Terrassa s'interessa pel Banc Farmacèutic

per La torre del Palau , 27 de març de 2013 a les 18:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Membres del Banc Farmacèutic, al Consistori egarenc Foto: Ajuntament de Terrassa

L'alcalde de Terrassa ha rebut aquesta tarda el representant del Banc Farmacèutic, Carlos Guerrero, per traslladar-li personalment l'interès del Consistori egarenc en l'arribada d'aquesta entitat a la ciutat. A la reunió també hi han assistit el tinent d'alcalde de Serveis a les Persones, Manel Pérez; la regidora de Salut i Gent Gran, Josefina Soler; el President de la Fundació Busquets, Miquel Font, i el representant del Col·legi de Farmacèutics, Joan Brugueras.

 
El Banc Farmacèutic és una associació sense ànim de lucre constituïda el 2008, que treballa per facilitar l'accés als medicaments a persones en situació d'exclusió social i de pobresa, a través de les entitats del Tercer Sector. A Terrassa, la primera col·laboració del Banc Farmacèutic es farà amb la Fundació Busquets el diumenge 7 d'abril, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, a Torrebonica. S'hi instal·larà un estand on es podran comprar medicaments que es donaran a la Fundació Busquets, perquè els faci arribar als seus usuaris.

 

Participació