Estrena de 'Los últimos días', rodada a Terrassa

Redacció
27 de març del 2013
Quim Gutiérrez i José Coronado, els protagonistes principals de la pel·lícula
Quim Gutiérrez i José Coronado, els protagonistes principals de la pel·lícula | Cinedor
Quim Gutiérrez i José Coronado, els protagonistes principals de la pel·lícula Foto: Cinedor

El plató 3, altres localitzacions del Parc Audiovisual i el Mas Viver de Torrebonica, han estat alguns dels escenaris de rodatge de 'Los últimos días', que s'estrena als cinemes aquest dimecres. La pel·ícula, dirigida per Àlex i David Pastor, està interpretada per José Coronado i l'actor català Quim Gutiérrez.

Produïts per Alberto Marini (junt amb Balagueró, uns dels pares del gènere de terror espanyol dels últims anys) i Pedro Uriol, els germans Pastor es llencen definitivament al cinema de gran format després del seu reconeixement per 'Infectados' (2009). Amb un estil molt 'Hollywood', el duet Pastor que es va formar a l'ESCAC de Terrassa, demostren amb aquest film que es pot fer a casa un cinema arriscat i ambiciós i, evidentment, amb molt menys recursos.

'Los últimos días' és una coproducció hispanofrancesa de les companyies espanyoles Morena Films, Rebelión Terrestre Film, Antena 3 Films i la francesa Les Films du Lendemain. Compta també amb la producció associada de Televisió de Catalunya (TVC) i la participació d'Antena 3 i La Sexta, entre d'altres.

Sinopsi
'Los últimos días' és un thriller de suspense  amb to apocalíptic, en què una misteriosa agorafòbia ha afectat la població mundial i ha obligat a la gent a tancar-se a l'interior dels edificis. L'espectador acompanyarà Mateo, un jove que intentarà, sense sortir a l'exterior, trobar a la seva parella. Una Barcelona com mai l'hem vista abans serà l'escenari desolador on es desenvolupa el relat. El trailer es pot veure a l'enllaç http://www.youtube.com/watch?v=xOEkeKIpZfg