Unió carrega amb duresa contra Rull

Pelegrí, dos d'UDC, acusa el seu homòleg de CDC "d'estar obsessionat amb Duran"

Quico Sallés
26 de març del 2013
Rull, Puig i Pelegrí, comandants de CDC i d'UDC, enraonen pacíficament durant el ple de la setmana passada.
Rull, Puig i Pelegrí, comandants de CDC i d'UDC, enraonen pacíficament durant el ple de la setmana passada. | QS/ND
Rull, Puig i Pelegrí, comandants de CDC i d'UDC, enraonen pacíficament durant el ple de la setmana passada. Foto: QS/ND

“Rull és una persona que té una obsessió per criticar el senyor Duran quan surt a parlar. A ell o a altres dirigents d’Unió. Surt la senyora De Gispert, Josep Rull al cap de deu minuts; surt el senyor Duran, Josep Rull al cap de deu minuts. Hi insisteixo, potser és un joc de rol o un joc que li dóna punts. I criticar el senyor Duran deu donar molts punts". Aquesta ha estat una de les dures respostes del número dos d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, a les opinions del secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, que ostenta per "delegació" les funcions de secretari general del partit,  que aquests dies ha contradit dirigents social-cristians que apostaven per demorar la consulta.

En una entrevista al programa Els Matins de TV3, Pelegrí ha criticat el fet que "qualsevol cosa que diu el senyor Duran i Lleida, surt de seguida el senyor Rull a mossegar". “El senyor Rull s’equivoca de destinatari de les seves crítiques; nosaltres som lleials a la federació, al pacte, al programa electoral, al president Mas i als objectius de fer la consulta i mantenir l’estat del benestar”, ha sentenciat Pelegrí.

Així mateix, Pelegrí ha ironitzat sobre les seves pròpies declaracions recomanant als mateixos operaris de TV3 que "preparin les càmeres que d’aquí a deu minuts suposo que sortirà el senyor Rull a criticar el que he dit jo en algun aspecte que no ha trobat bé”. Una conjectura que no ha encertat, ja que el mateix Rull des del Parlament no ha volgut replicar les paraules de Pelegrí i ha declinat fer qualsevol crítica.