Pas de gegant de la Unió Jàbac i Terrassa cap a l'ascens

L'equip egarenc derrota per 2 a 0 el Mollet, un rival directe

25 de març del 2013
Els jugadors e la Unió celebren el penal xiulat sobre Juan Pablo.
Els jugadors e la Unió celebren el penal xiulat sobre Juan Pablo. | Albert Prieto
Els jugadors de la Unió celebren el penal xiulat sobre Juan Pablo. Foto: Albert Prieto

El juvenil de Lliga Nacional de la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa va obtenir una important victòria en el partit contra el Mollet, rival directe en la lluita per l'ascens. L'equip egarenc es va imposar, a Can Jofresa, per 2 a 0.

Els egarencs van dur el domini i van tenir més possessió i més ocasions que els rivals. Cesc i Aleix van disposar de les opcions més clares davant del porter visitant, mentre que el Mollet només es va apropar a porteria amb comptagotes. Just abans del descans, el local Juan Pablo va ser objecte d'un clar penal, i ell mateix el va transformar.

L'avantatge es va ampliar en la segona part, que va començar de la millor manera per a l'equip d'Oliver Ballabriga. El jugador del Mollet Ruiz va ser expulsat en el 53, i deu minuts més tard Cesc va anotar el segon gol en un contraatac dirigit per Miki.

La victòria suposa un pas de gegant per a l'ascens de la Unió Jàbac i Terrassa a la Divisió d'Honor, atès que deixa els seus perseguidors, Europa, Mollet i Hospitalet, a 6, 7 i 10 punts, respectivament. La Unió ocupa la quarta posició, amb 46 punts. Resten vuit jornades de lliga.

El proper partit de l'equip juvenil egarenc serà el proper dissabte 6 d'abril a les sis de la tarda al camp del Premià.