El Terrassa FC rep el Palamós amb uns números en defensa que l'avalen

El Terrassa només ha encaixat cinc gols en els nou partits jugats de la segona volta i el porter Miguel Ángel presenta una mitjana de 0,82 gols per matx en aquesta lliga

Redacció
24 de març del 2013
Miguel Ángel és un jugador clau en el conjunt egarenc.
Miguel Ángel és un jugador clau en el conjunt egarenc. | Albert Prieto
Miguel Ángel és un jugador clau en el conjunt egarenc. Foto: Albert Prieto

La bona defensa és una de les millors armes del Terrassa FC en el segon tram d'aquesta lliga. Amb només cinc gols encaixats en els nou partits que es duen jugats de la segona volta, l'equip egarenc ha aconseguit uns bons números a la rereguarda.

Des que va començar la lliga el Terrassa ha rebut un total de 23 gols en contra. És el sisè equip que n'ha rebut menys. Tots amb Miguel Ángel sota pals. El porter egarenc s'ha convertit en el salvavides del conjunt vermell. Les seves aturades providencials en moments transcendents han servit a l'equip per sumar punts. Uns punts que ara l'apropen a la zona de promoció d'ascens.

Miguel Ángel Álvarez té una mitjana de 0,82 gols encaixats per matx, un dels millors registres de la lliga. A més, és el porter que més partits ha jugat del grup V de Tercera divisió.

Baixes al davant

Els bons números en defensa es veuen complementats amb 34 gols a favor. Amb una diferència positiva d'onze gols, és el millor equip en aquest aspecte dels que ara per ara no ocupen un lloc de promoció.

Aquest diumenge, però, els màxims golejadors del Terrassa es perdran el partit contra el Palamós. Jordi Vinuesa, amb una fractura en un metatarsià, es podria perdre el que queda de lliga o bé arribar per al tram final. Carles Montero també és baixa segura demà, en el seu cas per sanció, en complir el cicle de cinc targetes grogues.

Pugui és dubte per molèsties musculars. Si està mínimament bé, Carrillo comptarà amb ell per al partit de diumenge.

Rival en zona de descens

Amb els contratemps en la línia d'atac però amb la bona defensa com a aval, el Terrassa buscarà els tres punts contra el Palamós. L'equip empordanès ocupa el primer lloc de la zona de descens, amb 25 punts. Està empatat amb el Júpiter, que marca la zona de permanència.

El Palamós ha encaixat el doble de gols que els egarencs, 46. Els de l'Alt Empordà van empatar la setmana passada al seu camp contra el Castelldefels i en duen tres de consecutius.

"Afrontem el partit amb molts ànims de sumar una nova victòria", afirma el tècnic vermell, Miki Carrillo. Segons l'entrenador, és "vital guanyar a casa, no ens hi podem deixar més punts".

Del rival de demà, Miki Carrillo destaca que té "diversos jugadors amb experiència a Segona B i molta qualitat". El tècnic explica que l'equip vermell buscarà "dominar el partit i avançar-se al més aviat possible, seria molt important". Carrillo també afegeix que "per la qualitat dels jugadors i la situació en què es troba, lluitant per la salvació, serà un rival molt complicat".

El Terrassa-Palamós començarà aquest diumenge a les cinc de la tarda a l'Estadi Olímpic. Roger Sales Font serà l'àrbitre del partit. 

Últims deu partits

La lliga de Tercera Divisió arriba a l'últim quart. Queden deu jornades per disputar-se i el Terrassa és, ara per ara, sisè a la classificació amb 42 punts. Encara que matemàticament tot és possible, sembla que l'únic equip en zona de promoció que podria caure de la zona noble és el Manlleu, quart amb 47 punts. Els sis propers partits del Terrassa són contra rivals força assequibles: Palamós, Gramenet, Balaguer, Montañesa, Vic i Gavà. El mes de maig, en canvi, es presenta complicat: Olot (líder), Cornellà (tercer), Figueres (cinquè) i Pobla de Mafumet (setè). Agafar coixí en les properes setmanes pot ser decisiu.