Les empreses opten als premis Cambra 2013

Reconeixen la internacionalització, responsabilitat social corporativa, la innovació, la recerca i el desenvolupament, la formació i la millor iniciativa comercial i de serveis

La Torre
24 de març del 2013
El lliurament dels premis en l'edició del 2012
El lliurament dels premis en l'edició del 2012 | Cambra de Comerç de Terrassa
El lliurament dels premis en l'edició del 2012 Foto: Cambra de Comerç de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha obert la convocatòria dels Premis Cambra 2013, l'acció de caràcter institucional més emblemàtica per la qual l'entitat fa un reconeixement públic a les empreses, projectes i persones de la seva demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l'activitat empresarial i que han contribuït al desenvolupament econòmic i social del territori.

A través d'aquestes distincions, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa reconeix públicament les empreses més actives i aquells projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

Aquesta convocatòria està oberta a totes les empreses presents en algun dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls) i que compleixin amb les especificacions de les bases dels guardons.

Cinc categories
Les empreses que vulguin optar a un Premi Cambra en aquesta nova edició dels guardons ja poden participar i enviar les seves candidatures a la Cambra per a qualsevol de les 5 categories següents:

- Internacionalització
- Responsabilitat social corporativa
- Impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament
- Formació i coneixement
- Millor iniciativa comercial i de serveis

El termini de presentació de candidatures està obert fins el dia 26 d'abril. Es poden consultar i descarregar les bases de participació 2013 i obtenir informació completa sobre la convocatòria a http://www.premiscambra.com. Les empreses interessades a participar-hi poden enviar les seves candidatures per correu electrònic, o sol·licitar més informació a [email protected] / Telèfon 93 733 98 33

Procediment de proclamació dels guardonats
Un cop tancat el termini de presentació de candidatures, aquestes seran valorades per una representació d'empresaris de la demarcació. Posteriorment, un jurat multidisciplinar format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà cada una de les candidatures i procedirà a l'elecció dels guanyadors després d'un rigorós procés de votació.

Hi ha dos premis per cada categoria. Un cop el jurat emet el veredicte sobre els guanyadors, el procés culmina amb un acte marcadament institucional en el marc del qual es procedeix al lliurament de premis. Aquest acte ha esdevingut un esdeveniment social i econòmic referent que aglutina més de 500 empresaris i que presideix una rellevant personalitat del món econòmic i institucional.

Nou eslògan
Una innovadora imatge amb l'eslògan 'Connectem les empreses al món' identifica l'edició 2013 dels Premis Cambra. Amb aquest missatge, la Cambra de Terrassa posa en valor el concepte de connectivitat entesa com la capacitat de posar en connexió diferents estratègies, coneixement i pràctiques de gestió empresarial per afavorir el procés de creixement sostingut dels negocis i per enfortir la competitivitat del teixit empresarial. Idea que està en sintonia amb la missió de la Cambra com a plataforma relacional i generadora de recursos que donen resposta a les empreses per fer créixer els seus negocis i estendre'ls a tot el món, que connecten potencialitats empresarials amb alternatives viables, competitives i de futur.

Els Premis Cambra tenen el seu origen l'any 1977. Al llarg d'aquesta important trajectòria, els Premis Cambra han reconegut ja més de 140 empreses de la seva demarcació.