Primer disc del grup terrassenc Eskassa Llibertat

Redacció
22 de març del 2013
El grup terrassenc, a l'estudi
El grup terrassenc, a l'estudi
El grup terrassenc, a l'estudi

La banda terrassenca Eskassa Llibertat acaba d'editar el seu primer disc, "Ràdio Llibertat", fruit de cinc anys de treball. Pau Centelles (veu principal i guitarra), Jofré Orús (guitarra i veus), Xarly Domènech (baix i veus), Aleix Costa (trompeta i veus), Noel Camarena (trombó), Àlex Sanchez (batería) i Kenji (Dj scracth i FX) tenen entre 19 i 25 anys i barregen rock, ska i puntk amb pinzellades d'estils afrollatins, com el reggae, el funky o la cumbia.

El seu primer àlbum desprèn un to marcadament reivindicatiu, amb crítiques a la injustícia social, la violència de gènere, l'abús de poder, la manipulació dels mitjans de comunicació o la crisi econòmica.

La formació, que va començar amb un grup de companys d'institut en plena adolescència, ha realitat una setantena de concerts arreu de la geografia catalana, compartint cartell amb grups com Txarango, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Strombers, D'Callaos Chotokoeu o Teràpia de Shock i ha participat en festivals com l'Acampada Jove de Montblanc, el Festour o el Xapulina Roc.