Millorar gerents en 95 hores

Carles Batalla
28 de març del 2013
Participants al programa de la Cambra
Participants al programa de la Cambra
Participants al programa de la Cambra

El caràcter pragmàtic i l'adaptació a la realitat canviant caracteritzen la dissetena edició del Programa Nord de Direcció General de la Cambra, adreçat a directors generals, gerents i membres dels consells d'administració amb responsabilitat directa en la direcció executiva de l'empresa i directius implicats en la presa de decisions.

Els programes reforcen un enfocament més pràctic responent als nous requeriments que demanda el mercat i l'entorn empresarial, amb  intercanvi d'experiències i anàlisi del model de negoci. En aquesta ocasió l'oferta es concentra en 95 hores i una major atenció a l'anàlisi del model de negoci de les empreses participants i el desenvolupament d'eines que, adaptades a cada participant, els ajudin a objectivar la presa de decisions. L'aspecte que caracteritza el Nord és precisament que no és un programa acadèmic sinó que els continguts són dissenyats a partir de l'experiència i la interacció constant amb les empreses i la connexió permanent amb el seu dia a dia.

A diferència del model tradicional, els programes de directius de la Cambra operen com una plataforma d'intercanvi d'experiència empresarial i de generació d'eines de gestió d'aplicabilitat immediata.

Noves tendències en l'oferta
Els canvis que es manifesten en els entorns professionals i les organitzacions, els nous perfils professionals i les noves dinàmiques en l'àmbit dels negocis obliguen a adaptar els models de formació empresarial a les noves situacions per donar resposta efectiva a noves necessitats condicionades al temps, l'operativitat i l'aplicabilitat immediata dels resultats. En aquest marc, l'oferta formativa de la Cambra es basa en l'assessorament i l'acompanyament individual per assegurar aquests objectius. Un exemple de la implementació de nous mètodes innovadors es troba en el nou programa d'especialització d'entrenament en tècniques professionals de venda, que serà presentat el 10 d'abril. Adreçat a  responsables d'equips comercials, venedors, gerents i professionals liberals, incorpora l'entrenament individual adaptat a les circumstàncies de cada participant.