El PSC recull dotze bosses de taps de plàstic per a Miss Ainhoa's

Redacció
17 de març del 2013
Ballart, amb Laura García
Ballart, amb Laura García | PSC Terrassa
Ballart, amb Laura García Foto: PSC Terrassa

El PSC Terrassa ha lliurat a l'Associació Miss Ainhoa's dotze bosses grans de taps de plàstic que contribuiran al finançament del tractament de les Ainhoes.

L'Associació l'han creat dues famílies amb filles afectades per malalties poc freqüents que necessiten recaptar recursos econòmics per pagar un tractament d'estimulació cerebral i el desplaçament a Philadelphia. L'Ainhoa Alonso pateix una malaltia neurològica desconeguda i l'Ainhoa Hernández una alteració cromosòmica poc freqüent.

Jordi Ballart ha aprofitat el moment de l'entrega per conèixer de primera mà la situació de les dues nenes i les iniciatives que porta a terme la associació a part de la recollida de taps, i també ha volgut donar ànims a la mare i a la família per continuar lluitant. Ballart ha lamentat que l'empresa que compra els taps hagi baixat els preus, ja que segons el que ha explicat la mare, actualment, per cada tona els donaven 300 euros i ara només els en pagaran 100 per cada tona.

Laura García ha volgut agrair personalment a Jordi Ballart la col·laboració del PSC Terrassa a aquesta iniciativa i ha aprofitat per explicar les diferents activitats que durà a terme la Associació ens els propers mesos. Entre aquestes activitats es troben una parada de venda de llibres, on la gent que vulgui col·laborar ho pot fer o bé portant llibres per després vendre'ls, o bé el mateix dia de Sant Jordi comprar-los. Al juny també tenen previst una parada solidària a Can Trias, on vendran polseres i diversos productes fets a mà.

L'associació disposa d'un número de compte on la gent interessada en col·laborar pot fer les seves aportacions (2100 - 0328 - 82 – 0200218416).