L'escola Rosella visita l'Ajuntament de Viladecavalls

Redacció
15 de març del 2013
Els nens, al Consistori amb l'alcalde
Els nens, al Consistori amb l'alcalde | Ajuntament de Viladecavalls
Els nens, al Consistori amb l'alcalde Foto: Ajuntament de Viladecavalls

Els alumnes de tercer curs de primària de l'escola Rosella de Viladecavalls han visitat l'Ajuntament, on han estat rebuts per l'alcalde, Carles Rodríguez, i la regidora d'Ensenyament, Regina Parellada. Els nens i nenes, acompanyats per les seves respectives mestres, han escoltat les explicacions sobre diferents elements del funcionament del Consistori, així com la composició del ple municipal.

Els alumnes també han conegut les característiques del municipi en termes d'ubicació geogràfica, barris existents i serveis. Després de les preguntes, alguns estudiants han fet de regidors i s'han assegut les cadires dels electes, mentre l'alcalde els explicava com es desenvolupaven els plens. Finalitzada la simulació plenària, els delegats i sotsdelegats han anat al Registre per aprendre com es presenta una instància.

Els alumnes han fetun recorregut en autobús pels llocs més assenyalats del terme municipal com l'estació de ferrocarrils, la depuradora, les masies, i les esglésies romàniques de Sant Miquel de Toudell i la de Santa Maria. El proper dijous dia 21 serà el torn dels alumnes de l'escola Roc Blanc.