Banc Sabadell consolida el sistema de pagaments ràpids

576_1363349353BBSabadell10-crop
576_1363349353BBSabadell10-crop | Banc Sabadell
Redacció
15 de març del 2013
Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell ha fet un pas més en l'expansió de la tecnologia de pagament contactless (sense contacte físic) i, juntament amb Telefónica i Balckberry, ha posat en marxa una prova pilot de pagaments amb telèfon mòbil NFC (Near Field Communication).

Els participants en aquesta prova pilot ja poden pagar les seves compres, contactless, mitjançant un d'aquests terminals telefònics, gràcies a la targeta financera Visa integrada en la targeta SIM del telèfon. Aquesta nova tecnologia permet incrementar la rapidesa i la seguretat dels pagaments, ja que només cal aporpar el telèfon al terminal de venda (TPV) i el pagament s'efectua de manera instantània.

Aquesta iniciativa és un pas endavant en la modernització dels pagaments amb targetes, amb noves fórmules que simplifiquen i agilitzen les transaccions entre consumidors i comerços.
 
Infraestructura tecnològica proporcionada per Telefónica i BlackBerry
Els clients participants en aquesta prova pilot reben un kit NFC format per un smartphone BlackBerry ® Curve™, amb tecnologia NFC integrada (això permet operacions segures), que proporciona BlackBerry ®, així com la nova "aplicació cartera" de Telefónica i una targeta SIM amb mesures avançades de protecció i emmagatzematge de les dades de la targeta financera.

L' "aplicació cartera" de Telefónica és una nova solució que ofereix un major control sobre les targetes, perquè permet –en línia– fer diverses configuracions i realitzar operacions sobre la targeta financera, així com conèixer-ne l'estat en tot moment.
 
Aquests mòbils NFC es poden utilitzar en qualsevol establiment que tingui un TPV contactless. L'any passat, Banc Sabadell va començar a implantar la tecnologia contactless en tots els terminals de venda (TPV) de comerços i establiments clients, tant en noves instal·lacions com en adaptació del parc existent.