L'Euncet mou fitxa per facilitar la inserció laboral

Redacció
14 de març del 2013
Dolors Puig i Xavier Orozco escenifiquen el pacte
Dolors Puig i Xavier Orozco escenifiquen el pacte | Euncet
Dolors Puig i Xavier Orozco escenifiquen el pacte Foto: Euncet

La directora de l'Euncet Business School , Dolors Puig, i el director general d'IOR Consulting , Xavier Orozco, han signat un conveni de col·laboració per facilitar la inserció laboral dels estudiants de l'escola de negocis adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El conveni s'aplica durant aquest curs acadèmic i fins el juliol del 2013. A partir d'ara, IOR Consulting oferirà el servei d'assessment center per als estudiants de MBA de l'Euncet i també proposa el mateix servei, en condicions preferents, a la resta d'alumnes de postgrau. Aquest servei consisteix en una avaluació estandaritzada del comportament i competències del candidat, basada en múltiples estímuls i inputs. Diferents observadors, consultors i tècnics d'IOR Consulting efectuen l'observació i classifiquen els alumnes en categories, segons les seves aptituds, habilitats i coneixements per facilitar-los l'accés al món del treball. A més, IOR incorporarà a la seva borsa de treball els estudiants que hagin realitzat aquesta avaluació estandaritzada.

De la seva banda, l'Euncet Business School facilitarà que els alumnes i empreses vinculades amb l'escola de negocis optin als serveis que ofereix IOR Consulting, especialment en l'àmbit de la selecció i valoració de potencial i desenvolupament, així com la formació en competències. L'intercanvi de serveis té doble sentit, ja que els clients d'IOR Consulting que vulguin formar-se amb algun dels sis postgraus o de l'Executive MBA de l’Euncet tindran unes condicions molt avantatjoses.

Euncet també posarà a disposició d'IOR l'ús de les seves instal·lacions per tal d'oferir-les als seus clients i dur a terme programes de formació. Paral·lelament, IOR Consulting posarà a disposició de l'escola de negocis la seva comunitat la organització de masterclass, seminaris de reciclatge i actualització per a docents, així com programes d'outplacement.