Jugar, riure i cantar als Salesians

Redacció
15 de març del 2013
Cartell de l'actuació als Salesians
Cartell de l'actuació als Salesians | Associació TevisitoTefelicito
Educar l'oïda, millorar l'autoestima, transmetre valors (convivència, solidaritat, respecte..) sensibilitzar de manera divertida sobre problemes socials i del món infantil (obesitat, assetjament..) i, sobretot, "entretenir amb coneixement". Aquests són els eixos del projecte "Jugar, riure i cantar" de l'associació socio-cultural de Viladecavalls TevisitoTefelicito.

Aquest diumenge actuaran als Salesians de Terrassa, on mostraran un espectacle còmico-musical per a tots els públics en què fusionen circ tradicional i cançons infantils originals de gran valor pedagògic.

Les cançons són obra del pallasso Juan Pérez del Castillo, conegut amb el sobrenom de 'Giovani', que el 1961 va rebre el Premi Nacional del Circ. Membre del grup Hermanos Martini, ha actuat per tot el món durant 50 anys. L'acompanyaran Diego Fernández López "Felizmundi", animador sociocultural especialitzat en animació infantil, Rose Marie Clown i Els Tevis, un grup de sis cantants, actors i ballarins que interactuen amb els espectadors: Jessi Martínez, Jairo Martínez, Borja Chiquero, Eva Sánchez, Elena Pérez i Jan Rodríguez. L'equip tècnic està format per Eduard Belbel i Manuel Mengual

L'associació, que es va formalitzar el setembre del 2012, ha col·laborat activament amb l'Institut Català de Salut mitjançant actuacions a l'hospital de la Vall d'Hebrón. A més, també ha participat en diferents causes solidàries i fa tot just dos mesos va actuar al Centre Cultural Terrassa a benefici de Prodis.