El comerç té una cita aquest dimarts a l'Escodi

Reunió de treball del Comerç del Pla Nacional de Valors

La Torre
11 de març del 2013
La seu d'ESCODI a Terrassa serà el marc on aquest dimarts, dia 12, a les 16 hores, es celebrarà la reunió de la secció de Comerç del Pla Nacional de Valors que va impulsar fa aproximadament un any la Presidència de la Generalitat. El grup de treball de Comerç està integrat per una quinzena de persones de tot Catalunya, entre les quals s'hi troba el professor d'ESCODI Albert Vinyals, especialitzat en psicologia del consum.

La direcció d'aquest grup de treball va ser confiada al comerciant Amadeu Barbany, ex-president de l'Associació Gran Centre de Granollers, que ha estat motiu d'estudi per part d'ESCODI i d'una universitat del Regne Unit com a cas de direcció per valors. Barbany va ser també impulsor de la Fundació Comerç Ciutadà, que agrupa associacions de les principals ciutats mitjanes de Catalunya, entre elles Terrassa Centre.

El grup de treball de Comerç del Pla Nacional de Valors té com a missió identificar els valors actuals que hi ha darrera del comerç detallista i dels seus clients, i plantejar quins valors podrien ser motor del comerç per fer-ne un sector amb més projecció i encara més valuós al servei del ciutadans.

La reunió que es celebrarà, a la seu d'ESCODI al Vapor Universitari de Terrassa, servirà perquè els membres del grup de treball coneguin en directe l'activitat d'ESCODI, i quina és la visió d'aquesta escola universitària pionera en la seva especialització en el sector del comerç i la distribució, vers aquest sector i el seu paper com a creador de riquesa econòmica i social. A la reunió hi assistiran també la Directora d'ESCODI i varis membres del claustre de professors i equip directiu d'ESCODI.