El poder terrassenc passa revista

Primera reunió del 2013 dels presidents d'entitats econòmiques de la ciutat

per La torre del Palau, 11 de març de 2013 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Institut Industrial ha acollit la primera reunió del 2013 entre els presidents d'entitats econòmiques de la ciutat. A la trobada hi han assistit els presidents de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i Comarca, Marià Galí; de la Cambra de la Propietat Urbana, Miquel Font; de la Mútua de Terrassa, Faust San José; de la patronal Cecot,  Antoni Abad i de l'Institut Industrial, Martí Colomer.


Jordi Ballart havia d'assistir-hi però finalment no hi ha pogut anar. La darrera reunió va ser el mes d'octubre i les entitats es van emplaçar a reunir-se un cop passades les eleccions a la Generalitat i que el nou alcalde hagués pres possessió del càrrec.

Els presidents han aprofitat la reunió-dinar per tractar diversos temes que poden tenir incidència en el desenvolupament de la ciutat. Durant la conversa no han faltat les valoracions, comentaris i les al·lusions al panorama polític actual i futur. S'ha parlat de la necessitat d'aprofitar la repercussió internacional de la ciutat per desenvolupar accions cooperatives que beneficiïn empreses i ciutadans.

Aquestes reunions s'han repetit periòdicament i ininterrompudament des del 1995, tot i que ja se n'havien realitzat algunes amb anterioritat a aquesta data.

 

Participació