El cadet Dani Ratera (CNT), tercer en la XVIII Duatló de La Garrotxa

Va fer un temps de 1h.15'06"

06 de març del 2013

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera ha aconseguit una magnífica tercera posició en categoria cadet en el XVIII Duatló de La Garrotxa - Castellfollit, prova inclosa en el Circuit Català de Duatló de Carretera i Lliga de Clubs 2013, que, a més, era el Campionat de Catalunya per Categories. La prova constava de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

Ratera va aturar el crono en 1h15'06", per darrere d'Ernest López (CN Olot), campió amb 1h01'52", i de Gabriel Bossy (CA Montornès), segon amb 1h03'57". El guanyador de la cursa va ser Pau Castellvell (Fasttriatlon Club), que va establir un temps de 58'11". En l'apartat femení, el triomf va correspondre a Laura Gómez (Triatlón Ferrol), amb 1h03'51".