ERC Vacarisses votarà 'no' als pressupostos

Els republicans afirma que no pot aprovar els comptes proposats per l'equip de govern mentre l'alcalde no s'abaixi el sou

Lluïsa Tarrida
05 de març del 2013
ERC Vacarisses es va reunir aquest dilluns amb l'equip de govern, per negociar les propostes, que el grup municipal va presentar per integrar-les dins dels pressupostos de 2013. Des d'Esquerra manifesten que la reunió va durar "cinc minuts, ja que el govern bipartit no ha volgut ni sentir a parlar de que l'alcalde Salvador Boada es rebaixi el sou".

Davant d'aquesta negativa "taxativa", Esquerra "no pot votar favorablement uns pressupostos, que costen a les arques municipals, 70.000 euros l'any". Els republicans consideren que "és una qüestió de principis ja que molts vacarissencs estan en una situació econòmica molt greu i a més a més el municipi té 581 aturats i l'alcalde hauria de tenir un sou i una dedicació als temps actuals". A més, ERC Vacarisses recorda que "tal i com informava La Torre aquest dissabte en l'edició paper, l'alcalde de Vacarisses serà el més afectat si entra en vigor la nova llei que impulsa el govern espanyol".
 
Des d'ERC havien presentat 9 propostes més, "que ja no s'han arribat a discutir davant la negativa de l'alcalde de abaixar-se el sou".