Pere Navarro: «Amb gran dolor, he decidit marxar de l'Ajuntament»

L'alcalde renuncia a l'acta de regidor per dedicar-se al lideratge del PSC català, al Parlament i a la política nacional

Lluïsa Tarrida
28 de febrer del 2013
Navarro ha posat punt i final a la seva etapa a l'Ajuntament de Terrassa
Navarro ha posat punt i final a la seva etapa a l'Ajuntament de Terrassa | Toni Fages
Navarro ha posat punt i final a la seva etapa a l'Ajuntament de Terrassa Foto: Toni Fages

El regidor Pere Navarro va agafar el protagonisme de l'Ajuntament a dos quarts de dotze de la nit. Era l'últim punt de l'ordre del dia del ple municipal ordinari de febrer. La seva renúncia com a condició d'edil del Consistori egarenc era un fet anunciat des de feia mesos, però no ha estat fins aquest dijous que l'exalcalde de la ciutat ha decidit fer el pas.

Navarro s'ha aixecat del seu lloc amb pas ferm després d'una sessió plenària de més de quatre hores. El seu discurs ha estat breu perquè el 'gran' discurs "ja el vaig fer" quan va deixar de ser alcalde. Tot i així ha volgut reiterar el seu "agraïment" als "companys i amics del grup municipal, de l'equip de govern i de l'oposició" per aquestes dues dècades al servei de l'ens local. "He decidit marxar, amb gran dolor, per concentrar-me en les meves tasques al Parlament, i des d'allà defensaré els interessos de la ciutat de Terrassa i de Catalunya, sempre des d'una esquerra catalanista", ha afirmat. Pere Navarro ha dit adéu enmig d'un silenci respectuós i ha marxat revindicant "els serveis públics que tant estan sent atacs" i la feina dels treballadors i tècnics municipals dels quals "sempre he rebut consell, ajut i col·laboració". "Us deixo aquí", ha sentenciat.

D'intervencions només n'hi ha hagut una i ha correspost al seu successor en el càrrec, l'alcalde Jordi Ballart. "Voldria agrair-te un cop més el teu compromís com alcalde i el sacrifici que has fet per la ciutat, només volem desitjar-te molts encerts i que segueixis tenint al cor la ciutat de Terrassa", ha manifestat Ballart. Just després, Navarro s'ha aixecat, ha recollit el seu maletí i ha sortit de la sala de plens. A fora ha saludat personalment als treballadors que a aquelles hores encara quedaven a les dependències municipals i amb certa pressa ha abandonat l'Ajuntament de Terrassa.