La Torre, al quiosc

per La Torre, 1 de març de 2013 a les 21:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada La Torre del 2 de març dede 2013

L'edició en paper de La Torre arriba aquest dissabte al quiosc amb un reportatge sobre els sous dels alcaldes i dels regidors de la comarca i sobre les retallades que patiran amb la nova llei de règim local del govern espanyol. El diari independent i català ofereix un ampli resum del ple municipal de febrer i del comiat de Pere Navarro de l'Ajuntament.


La Torre recorda que l'edició digital ja ha passat dels 36.000 usuaris únics i es fa ressò dels problemes que pateix l'estació de bombeig d'aigües residuals per culpa de les tovalloles d'un sol ús i els bastonets de netejar orelles. Els drogodependents sense sostre que viuen sota els ponts ho han passat molt malament aquests dies de baixes temperatures i han buscar llits a la seu de l'associació Albal.

La Torre també fa uns apunts històrics sobre el claustre del convent de Sant Francesc i recorda que ja es pot veure cervesa feta a Terrassa, la Brava. Per aclarir què passa a Rellinars, s'ha elaborat un reportatge amb tots els elements que permeten entendre els darrers canvis d'alcalde.

 

Participació