Homenatge a la lluita de les dones per la llibertat

Les Dones del PSUC recorre la història de les militants del partit durant la Guerra Civil i la postguerra

La Torre
28 de febrer del 2013
En el marc de les activitats de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, l'organització de Dones amb Iniciativa de Terrassa i ICV Terrassa organitza a la ciutat una exposició en homenatge a la lluita de les dones per les llibertats, la democràcia i l'assoliment de la igualtat de drets.

És la mostra titulada Les Dones del PSUC, que fa un recorregut per la història de les militants del partit durant la Guerra Civil i la postguerra, període en què es van organitzar com a dones resistents i algunes d’elles van ser víctimes de la repressió franquista. També repassa la importància de la militància femenina a partir dels anys 70 i 80, època en què les reivindicacions feministes van assolir una major força.

L'exposició es podrà visitar a la Biblioteca del Districte 6 de Terrassa (Rambla de Francesc Macià, 191-193 - barri de Sant Pere Nord) des del dia 1 de març fins al 8 de març, en l'horari de funcionament de la Biblioteca.

La inauguració, que comptarà amb el testimoni de diferents dones miltants del PSUC a Terrassa en diferents èpoques, tindrà lloc el divendres 1 de març a les 19,00h.