Agustí Humet imparteix un taller de com fer una escena musical

Lluïsa Tarrida
27 de febrer del 2013
Una escena de l'obra T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré
Una escena de l'obra T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré
Una escena de l'obra T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré

Els dimecres dies 6, 13 i 20 de març de 17.30 a 19 hores, tindrà lloc el taller "La interpretació d'una escena musical" a l'Institut del Teatre (plaça Didó, 1). L'associació ACTES organitza un taller en el qual es vol descobrir al llarg de tres sessions el procés de treball que duen a terme un actor i un director per posar en escena una cançó o una escena musical. El taller anirà a càrrec d'Agustí Humet, director de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre i professor d'interpretació musical.

La primera sessió (6/03/13) es farà amb dues cançons amb un actor. Com es crea el personatge, com es treballa sense quarta paret, la importància del discurs, els sentiments, etc. Les cançons són: "El vell frac" (Domenico Modugno) i "Avui tu i jo estem citats" (Georges Brassens), amb versió catalana d’en Miquel Pujadó

La segona (13/03/13) es farà amb dues cançons amb una actriu. El mateix de la sessió anterior amb les cançons: "Quan no se sent el temps passar" (Jean Ferrat) i "El Foraster" (Georges Moustaki), amb versió catalana d’en Miquel Pujadó.

La tercera i última sessió (20/03/13) es treballarà amb l’actor i l’actriu l’escena "El sexe i el matrimoni" i una escena de "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré".

Text: Joe Dipietro
Música: Jimmy Roberts
Versió catalana: Anna Ullibarri i Roser Batalla
Els actors són: Lluís Marquès i Carolina Rovira. El pianista en Xavier Algans

Per participar-hi cal inscripció prèvia a ACTES: dilluns, dimecres i dijous de 2/4 d'11 a la 1h
o al correu [email protected] i deixar constància del nom, cognom i telèfon mòbil. El preu pels socis és de 5 euros i pels no socis és de 10 euros.