Tret de sortida del VII Fòrum d'empreses

Redacció
26 de febrer del 2013
Jordi Ballart, durant la inauguració del fòrum
Jordi Ballart, durant la inauguració del fòrum | Ajuntament de Terrassa
Jordi Ballart, durant la inauguració del fòrum Foto: Ajuntament de Terrassa

Posar en contacte a empreses, estudiants i la universitat. Aquest és l'objectiu del VII Fòrum d'Empreses del Sector Industrial i Aeronàutic organitzat per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) i que s'ha presentat aquest dimarts al matí.

L'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, hi ha estat present i ha visitat els estands instal·lats a l'escola acompanyat de la directora de l'ETSEIAT, Eulàlia Gríful.

En l'acte, farcit de ponències i conferències, l'Euncet Business School ha donat a conèixer els sis postgraus que s'imparteixen a l'escola de negocis: Control de Gestió, Direcció Financera i Assessorament Fiscal, Màrqueting i Vendes, Gestió del Talent i Desenvolupament Directiu.

D'altra banda, Cecot, Leitat i Unnim Caixa han impulsat un nou pla estratègic perquè l'Euncet Business School de Terrassa sigui un centre d'excel·lència en deu anys. Se centra en la transferència de coneixement a l'empresa i la capacitació d’executius i gestors de petites i mitjanes empreses per tal de millorar la seva competitivitat.