El Terrassa perd i la promoció es torna a allunyar

L'equip osonenc s'imposa per 1 a 2 i deixa els egarencs nou punts per sota

Albert Prieto
24 de febrer del 2013
Contrast entre els jugadors del Terrassa i del Manlleu després del primer gol visitant. | Albert Prieto
Contrast entre els jugadors del Terrassa i del Manlleu després del primer gol visitant. Foto: Albert Prieto

El somni d'escurçar diferències amb els equips de dalt i remuntar posicions s'esfuma. El Terrassa FC ha perdut contra el Manlleu, per 1 a 2, a l'Estadi Olímpic, i veu com s'acaba la ratxa de bons resultats. Una victòria egarenca hauria deixat l'equip de Miki Carrillo a tres punts de la zona d'ascens, però ara queda a nou.

El conjunt vermell no ha jugat bé i el Manlleu ha aprofitat la seva eficiència. En la primera part els dos equips s'han repartit el domini i la iniciativa. Els visitants han donat el primer ensurt, al quart d'hora de joc, després d'un mal refús d'Alberto García. Un minut més tard era Pugui qui estava a punt de sorprendre el porer del Manlleu, Barragán, en un mà a mà.

El Manlleu s'ha avançat en el minut 24, amb un gol de Ramon Masó de falta. L'esfèrica ha entrat directa entre els tres pals i Miguel Ángel no ha pogut fer res per evitar el gol. Tretze minuts després, en el 37, una rematada de cap de Manel Salas feia pujar el 0-2 a l'electrònic. El Terrassa ha reaccionat amb una jugada de perill que no ha trobat rematador.

En la represa el joc ensopit ha estat la tònica, amb un Terrassa més actiu que el Manlleu en els primers minuts. En el 56, Pugui ha obligat el porter rival a cedir un córner, i en la sortida la rematada d'Alberto García ha marxat un pam per sobre del travesser. Poc a poc l'equip vermell s'ha anat apagant de nou.

L'entrada de Juancho i Montero al terreny de joc han estat un revulsiu per al Terrassa, que ha continuat buscant el gol, sense èxit, i que ha avançat línies, jugant amb una defensa de tres els últims vint minuts. En el minut 83 el jove Juancho ha marcat un gol que ha donat esperança i empenta als egarencs i emoció al partit. Els últims deu minuts, el Terrassa els ha passat a camp contrari. L'ocasió més clara l'ha tinguda Marc Vilajosana, però la pilota ha marxat just per sobre del travesser.

Al final, derrota i males cares. El Terrassa torna a perdre a casa, on no ho feia des del mes d'octubre. La setmana vinent els egarencs s'enfrontaran al Rubí, ara cinquè classificat, a Can Rosés.