La Torre, al quiosc

per La Torre, 22 de febrer de 2013 a les 21:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada La Torre del 23 de febrer de 2013

L'edició en paper de La Torre porta aquest dissabte un ampli reportatge sobre l'escola Can Montllor, en perill de desaparèixer, i sobre la reunió entre l'alcalde Jordi Ballart i la conseller d'Educació Irene Rigau.


El diari independent i català recorda l'intent de cop d'estat del 23 de febrer de 1981, es fa ressò de l'acord entre l'Ajuntament i Catalunyacaixa per posar al mercat pisos de lloguer a baix preu per a persones vulnerables, recorda que una empresa egarenca fa estalviar diners al Centre de Convencions de Barcelona, i explica que entitats molt lligades al socialisme voten en favor del dret a decidir en l'assemblea d'ateneus de Catalunya.

En la secció d'Economia, es mostra la recuperació de l'activitat econòmica en les botigues soterrades de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

A comarca, es recorda que Vacarisses es mobilitza contra els accidents a l'autovia de La Bauma, que una empresa de contactes de Matadepera fa deu anys, i que Ullastrell prioritzarà el pas dels vianants pel principal carrer del centre.

En la secció d'Economia, s'ofereix un reportatge sobre l'única penya del Manchester United que hi ha a l'estat espanyol. La seva seu està a Terrassa.

 

Participació