Pares, mestres i nens demanen la continuïtat de l'escola Can Montllor

"Hem de reclamar la continuïtat del centre i lluitar per l'educació pública" ha dit l'alcalde Jordi Ballart

La Torre
21 de febrer del 2013
Concentració en defensa de l'escola Can Montllor
Concentració en defensa de l'escola Can Montllor | Toni Fages
Concentració en defensa de l'escola Can Montllor Foto: Pau Moya

Can Montllor vol mantenir la seva escola i lluitarà fins al final per aconseguir-ho. Ara per ara, ja compta amb el suport dels grups municipals del PSC, ICV-EUiA i PP i l'assumpte anirà al Parlament de les mans dels ecosocialistes. Des de fora, ERC també ha mostrat tor el seu suport.

Mares, pares, nens i mestres s'han manifestat aquesta tarda amb pancartes al Raval de Montserrat per mostrar la seva disconformitat amb la mesura presa per la Generalitat. Un centenar de persones s'han concentrat a l'atri de l'Ajuntament.

L'Associació de Pares i Mares s'ha reunit amb l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el regidor d'Educació Manel Pérez, per tal de "buscar suport polític". "Hem de reclamar la continuïtat de l'escola i lluitar per l'educació pública", ha escrit en el seu Twiter la primera autoritat municipal.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha fet marxa enrere i ha decidit no tancar l'escola El Castell de Tona a partir del proper curs, com preveu fer-ho amb la de Can Montllor. El tancament, però, es farà de manera progressiva i, de cara a l'any que ve, ja no es matricularan nens i nenes de P3. D'aquesta manera, la Generalitat assumeix gran part de les demandes que s'havien fet des de l’Ajuntament , via moció consensuada amb els consells escolars dels dos centres implicats (El Castell i Era de Dalt) i aprovada per unanimitat (CiU i TF) en un ple extraordinari celebrat el passat dilluns.

ICV-EUiA portarà al Parlament el tancament de l'escola

El PSC farà mans i mànigues per evitar el tancament de Can Montllor

L'escola Can Montllor tanca

El PP insta els grups municipals a reclamar la continuïtat de l'escola

ERC proposa refer el model educatiu de la ciutat