L'alcalde de Rellinars 'morirà matant'

Albert Ferrer informarà aquest dissabte als veïns dels afers pendents: la subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) o el preacord per fer fora la treballadora del bar d'El Planet

Carles Batalla
22 de febrer del 2013
Albert Ferrer, alcalde de Rellinars
Albert Ferrer, alcalde de Rellinars | La Torre
Albert Ferrer, alcalde de Rellinars Foto: La Torre

Si no passa res estrany o inversemblant, Rellinars tindrà nou alcalde aquest dilluns. La moció de censura impulsada per ERC+GIR i que compta amb el suport del regidor socialista tirarà endavant i permetrà l'actual oposició desbancar els convergents del poder. Marta Roquè ocuparà el lloc d'un Albert Ferrer que no pensa perdre temps en els seus darrers dies de mandat.

Aquest dissabte a les dotze del migdia i davant de l'Ajuntament l'encara alcalde posarà sobre la taula totes les qüestions pendents de resoldre. Per exemple, la subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) que atorga la Generalitat per invertir en obres. El municipi ha demanat, d'una banda, 500.000 euros per al clavegueram i, de l'altra, ja ha rebut els 19.700 euros anuals per al manteniment de carrers.

El segon afer és el del clavegueram. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va retirar el permís de vessament i, com a conseqüència, el Consistori haurà d'assumir la despesa del col·lector i la depuradora (uns 600.000 euros). L'Ajuntament ha presentat recurs de reposició contra la decisió de l'ACA i, en cas que es rebutgi, el següent pas és recórrer a la via contenciosa-administrativa.

L'altre punt pendent de resoldre és el de la treballadora del bar d'El Planet. Ferrer diu que recentment s'ha arribat a un preacord perquè marxi però ell no s'ho creu.