El PP insta els grups municipals a reclamar la continuïtat de Can Montllor

Els populars egarencs culpen la consellera Rigau d'incomplir la promesa d'atendre les necessitats dels equipaments educatius

Redacció
21 de febrer del 2013
Gabriel Turmo, durant l'acte d'aquest divendres a la seu del PP
Gabriel Turmo, durant l'acte d'aquest divendres a la seu del PP | La Torre
Gabriel Turmo i Antonio Pereira Foto: La Torre 

El PP de Terrassa tampoc ha restat indiferent al tancament de l'escola Can Montllor. En un comunicat, els populars egarencs es mostren "absolutament decebuts i indignats" amb la decisió de la consellera Rigau i recorden que la Generalitat "va adquirir un compromís polític per escrit amb els grups parlamentaris del PP i de CiU, segons el qual, abans d'acabar el 2012, elaboraria i presentaria un informe per analitzar les necessitats i el programa d'actuacions per establir prioritats en els equipaments educatius, entre els quals es trobava Can Montllor".

Per això, el PP de Terrassa entén que Rigau "ha incomplert les promeses i compromisos assumits pel Govern de la Generalitat" i mostra el seu suport i solidaritat amb les famílies afectades. A més, reivindica el dret d'aquestes feamílies a "triar el projecte educatiu amb els mateixos criteris de qualitat, igualtat d'oportunitats i equitat que la resta de famílies".

Finalment, els populars terrassencs insten tots els grups municipals a "reclamar la continuïtat d'aquest equipament", cosa que traslladaran a la Comissió Informativa de Serveis a les Persones.