Teatre per integrar cultura i natura

Dos actors i un educador ambiental animen una ruta pel Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac; la propera sortida serà aquest dissabte

per La torre del Palau , 20 de febrer de 2013 a les 13:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un grup de persones, durant la visita Foto: Cima

Aquest dissabte s'organitza una nova sortida dins del marc de l'activitat "Natura, un viatge pels sentits". Es tracta d'un itinerari inclusiu que es realitza des de la Casa Nova de l'Obac fins a l'Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.


Els organitzadors d'aquesta iniciativa consideren que els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre.

Segons ells, es dificultats d'alguns col·lectius per realitzar els recorreguts que s'ofereixen en els espais naturals reclama que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar l'accessibilitat a tothom. 

Fins ara s'han fet dues aplicacions dins el programa d'activitats dels equipaments de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona per al Dia Europeu dels Parcs, una l'any 2011 i l'altra el 2012.

Davant la bona acollida, la Gerència de Serveis d'Espais Naturals de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona proposa un programa de sortides el darrer dissabte de mes de setembre a maig (excepte els mesos de desembre i gener).

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat de disposar d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari.
 
Per a informació i reserves cal trucar al telèfon 93 785 54 61 de dilluns a divendres de 08:30 a 17:30h / 93 743 54 68 dissabtes i diumenges de 10 a 15h. Tambés pot enviar uncorreu electrònic a p.santllorenc.obac@diba.cat

 

Participació