Els municipis resolen dubtes sobre les subvencions al Pla d'Obres

La Torre
18 de febrer del 2013
Els alcaldes reunits en la sessió informativa del consell comarcal
Els alcaldes reunits en la sessió informativa del consell comarcal | C.C.
Els alcaldes reunits en la sessió informativa del consell comarcal Foto: C.C.

La seu del Consell Comarcal ha acollit recentment una sessió informativa sobre el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2013-2016. A la trobada hi van assistir representants dels 23 ajuntaments de la comarca per tal de conèixer les novetats en la convocatòria del PUOSC i resoldre dubtes per a la presentació de sol·licituds. El Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya ha prorrogat fins al 27 de febrer el termini de presentació de sol·licituds del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2013-2016. Les bases reguladores i d’execució d’aquest Pla estan contingudes al Decret 155/2012, de 20 de novembre.
 
La sessió va anar a càrrec de la Directora de Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Esperança Albà i de Marfà i de la subdirectora general de Cooperació Local, Ana Mochales. Va presidir l’acte la presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza. Els alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments de la comarca van poder plantejar els seus dubtes i conèixer les novetats de la nova convocatòria.
 
La presidenta del Consell Comarcal, Pepita Pedraza va explicar que "el Consell Comarcal del Vallès Occidental, com a entitat col·laboradora de la Generalitat de Catalunya, ha fet els darrers anys el seguiment de les actuacions i la gestió del pagament de les subvencions atorgades a tots els municipis de la comarca que anualment s’inclouen en el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya". En aquest sentit, Pedraza va destacar que en el quinquenni 2008-2012 s’ha fet el seguiment de l’execució de 123 expedients d’obres incloses en el PUOSC, que sumen una subvenció total atorgada de 20.427.047,68 euros.