Dibuixos animats catalans a la Xina

L'empresa terrassenca Neptuno Films, establerta al Parc Audiovisual, distribuirà al país asiàtic la sèrie "Aquest conte no s'ha acabat"

La Torre
15 de febrer del 2013
Cartell de la pel·lícula
Cartell de la pel·lícula | P.A.T.
 Pòster de la sèrie Foto: Neptuno Films

El Parc Audiovisual de Catalunya ha acollit últimament moltes coproduccions internacionals, entre les quals destaquen 'Grand Piano', 'Mindscape' (ambdues en procés de postproducció) o la recentment estrenada 'Mamá', presentada per Guillermo del Toro . Les empreses del clúster del Parc també continuen traspassant fronteres comercials amb els seus projectes, fet que les posiciona a l'avantguarda del sector tecnològic i audiovisual.

És el cas de l'empresa terrassenca Neptuno Films, instal·lada al Parc Audiovisual, que arrenca la producció d''Aquest conte no s'ha acabat' juntament amb Televisió de Catalunya i Benecé Produccions, en associació amb l'empresa xinesa Agogo amb qui ja havia signats acords anterior de distribució dels seus dibuixos al mercat xinès.

Així, es produiran 26 capítols de 13 minuts cadascun d'aquesta nova sèrie animada en 3D que centra la narració en el personatge de 'Ricky' un noi que, sense saber com, entra al món màgic dels contes infantils clàssics (Caputxeta Vermella, Pinotxo...) però ben diferent al que coneixem de tota la vida.

Els personatges que trobarà seran els de sempre però que, amb els pas del temps, han esdevinguts adolescents o pares amb feines 'normals' en una era en què la tecnologia, els ordinadors i els videojocs són part de la seva vida. Mantenit l'esperit màgic i tradicional dels contes, els nens podran descobrir un món molt proper i divertit.