Toni Massagué presenta «Capses i... somriures» a Viladecavalls

Lluïsa Tarrida
12 de febrer del 2013
Toni Massagué
Toni Massagué | J.M.O.

Toni Massagué Foto: L. T.

El proper dimecres 20 de febrer Toni Massagué serà l'encarregat de l'hora del conte titulada "Capses i... somriures!, a la biblioteca Pere Calders de Viladecavalls, a les 17 hores.

"Capses i… somriures!" és una narració dirigida a l’auditori més menut, infants entre 1 i 3 anys, i les seves famílies. La proposta consta de tres contes. Cada un dels contes reposa en una capsa de color i espera, pacientment, el seu torn interpretatiu.

La primera capsa ens convida a jugar, pares i fills, amb les mans. Cantarem i jugarem amb els mans i els dits per tal d’afavorir una relació afectiva entre l’infant i l’adult que l’acompanyi. La segona capsa ens presenta una història protagonitzada per diversos animalons del bosc que es reuniran en una vella casa per tal de solucionar un problema greu que tenen en el seu estimat bosc. És un conte amb un rerafons ecologista i de respecte envers la natura. I els colors, seran els protagonistes de la tercera capsa. Diversos personatges ens faran conèixer els colors i cantarem per passar-ho bé i somriure.

En aquesta ocasió Massagué realitzarà la preestrena d'aquesta proposta. L'estrena oficial serà el proper 28 de febrer a la Biblioteca del Casino de Manresa.