El breu regnat del Carnestoltes

Després d'un diumenge marcat per la rua infantil, s'enceten els últims tres dies de la festa més grollera de l'any, que acabarà amb l'enterrament de la sardina

per La torre del Palau , 11 de febrer de 2013 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una comparsa de la rua infantil d'aquest diumenge. Foto: Pau Moya

Milers de disfresses i l'esperit festiu tradicional del Carnestoltes han omplert Terrassa aquest cap de setmana. Si la rua del Carnaval de dissabte va ser un èxit, no menys va ser la rua infantil d'aquest diumenge.


La canalla, i qui no és canalla però ho va ser en un altre temps, va sortir al carrer en una demostració de color i imaginació. Les disfresses fetes a mà van ser les més nombroses, encara que hi va haver de tot. Petits i grans, escoles i famílies, va recórrer el centre de Terrassa des de la Rambla fins a la plaça Nova, on es va celebrar la festa infantil amb l'actuació del grup Un parell de Nassos. L'AMPA de l'escola Isaac Peral va llegir el pregó del Carnestoltes.

Els premis de la rua infantil van ser:

2n accèssit: Grease Family de l'AMPA Joan Marquès Casals
1r accèssit: Franxemeneies de l'AMPA Escola FRANÇA
3r premi: Angry Birds, Star Wert de l'AMPA Escola La Nova Electra
2n premi: Estem LA MAR de contents de l'AMPA CEIP Ramón y Cajal
1r premi: L'Energia dels somriures del Centre d'Esplai CA N'AURELL

La festa continuarà fins dimecres, a Terrassa. Avui i demà, de sis a vuit de la tarda, es vetllarà la difunta reina a l'atri de l' Ajuntafems de Tetassa . A més, aquest dimarts se celebrarà el tradicional Ball de vídues a la Societat Coral Els Amics, amenizat per la colla dels Arreplegats.

Tancarà el Carnestoltes la rua mortuòria, el proper dimecres. A les vuit del vespre se sortirà de l'Ajuntament i mitja hora més tard se celebrarà l'enterrament de la sardina al parc de Vallparadís, amb una sardinada popular com a punt final d'una setmana on tot s'hi val.

Recull d'imatges

Imatges de la rua infantil de diumenge (I)

Imatges de la rua infantil de diumenge (II)

Imatges de la rua infantil de diumenge (III)

Galeria de la rua de Carnaval de dissabte

Imatges de divendres de Carnestoltes

Carnaval a l'Escola Salesians

Carnaval a l'Escola Pia

Carnaval a l'Escola El Vapor

Diumenge de Carnestoltes (1)

Diumenge de Carnestoltes (2)

Diumenge de Carnestoltes (3)

 

Participació