Les novetats fiscals, a Cecot Formació

Enric Rius ha impartit un exitós seminari sobre la matèria

Redacció
08 de febrer del 2013
576_1360261637CECOT-crop
576_1360261637CECOT-crop | Cecot
Enric Rius, durant la sessió. Foto: Cecot

Cecot Formació ha impartit el seminari 'Novetats fiscals i noves obligacions de facturació' a l'aula magna de la patronal, per donar cabuda a l'elevat nombre d'assistents, ja que segons la directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, aquesta tipologia de formació té molt bona acollida per part de les empreses.

El ponent ha estat Enric Rius, soci Director de Palau-Rius i responsable de l'àrea d'assessorament financer i fiscal de la Cecot.

Tots els assistents adquireixen els coneixements necessaris sobre les novetats tributàries contingudes a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat i les novetats de mesures tributàries per impulsar l'economia publicades a la Llei 16/2012, així com el nou reglament de facturació RDL 1619/2012, "als efectes de complir les novetats legislatives, a fi i efecte d'evitar sancions".

"Fins ara tot el que s'ha fet és posar pegats, crec que és necessària una revisió a fons del sistema fiscal per adequar-lo a les necessitats i exigències del segle XXI", afirma Rius. "S'ha de començar de zero, tenir en compte, no només el moment present sinó també el futur, i mirar què estant fent països del nostre entorn per adaptar-se a noves formes de fer negoci, a nous tipus de negocis, a uns mercats mundials on la residència ja no és un element significatiu..".

Les diferents reformes fiscals obliga els assessors/es fiscals, caps administratius i financers, comptables, entre altres, a formar-se per estar al dia d'aquestes novetats i no incórrer en errors que puguin implicar sancions futures. És per aquest motiu que Cecot Formació ha programat una segona edició d'aquest seminari el dimarts 12 de febrer, que en aquesta ocasió se celebrarà al Sant Cugat Escola Superior de Negocis.