Formació per als aturats de Viladecavalls

El Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica ofereix mòduls en administració i gestió

Redacció
07 de febrer del 2013
Per segon any consecutiu el Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental porta a terme diverses accions formatives adreçades prioritàriament a les persones que es troben en situació d'atur, amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament i Ocupació (DESOC). Aquestes accions es fan a Palau-solità i Plegamans i hi participen persones de Viladecavalls, Sentmenat i Castellar del Vallès. L'oferta inclou 5 mòduls en l'àrea d'administració i gestió

A finals de desembre va començar el mòdul "Anglès: Atenció al públic". Els altres 4 mòduls formatius formen part del Certificat de Professionalitat "Gestió comptable i Gestió administrativa per auditoria". Les persones que realitzin aquests 4 mòduls poden obtenir el Certificat de Professionalitat i aquelles que només realitzin algun dels cursos poden sol·licitar una acreditació parcial.

La selecció per participar en aquestes accions va començar una sessió informativa que va compatar amb un centenar d'assistents. Posteriorment s'han fet proves de selecció segons els perfils i entrevistes.

Es tracta d'una formació subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de empleo y Seguridad Social, per tal d'afavorir la qualificació professional i l'ocupabilitat de les persones treballadores.