L'Euncet amplia l'oferta de postgraus en l'àrea financera

La Torre
07 de febrer del 2013
Presentació de la nova oferta formativa de l'Euncet
Presentació de la nova oferta formativa de l'Euncet

Presentació de la nova oferta formativa de l'Euncet

Euncet Business School, adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), oferirà tres nous postgraus de l'àrea financera a partir del proper 18 de febrer: Control de Gestió, Direcció Financera i Assessorament Fiscal. Aquesta estudis s’afegeixen als tres postgraus que ja s’imparteixen en aquesta escola de negocis: Màrqueting i Vendes, Gestió del Talent i Desenvolupament Directiu, amb el que es completa una oferta molt pensada per a professionals en actiu, empresaris, gerents o directius que volen millorar els seus coneixements en l’àrea de finances i en la gestió empresarial.

Els postgraus duren de febrer fins a octubre i es faran en horari de tardes –alguns incorporen també classes dissabte al matí- per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb la formació. L’Euncet aposta per la formació continuada de l’empresariat i s'ha preparat per afrontar amb èxit els reptes que suposa la creació d'un Espai Europeu d'Educació Superior. La directora de l’Euncet, Dolors Puig, ha detallat avui que aquests postgraus “responen a una demanda real de l’empresariat del Vallès i comarques properes i que amb aquesta formació n’hi ha més possibilitats de trobar feina perquè s’aconsegueix un perfil especialitzat, però molt versàtil”.

Per altra banda, l’Euncet Challenge ha obert un sorteig per cursar el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) a l’Euncet amb una beca completa valorada en 4.620 euros. Per poder-hi participar només cal fer M’agrada a la pàgina oficial d’Euncet al Facebook (www.facebook.com/euncet), clicar el botó de l’aplicació Euncet Challenge i explicar quina és la idea del participant per un millor futur empresarial. La data límit per participar-hi és el 21 de febrer. Els 10 candidats més votats seran valorats per un jurat d’experts professionals del centre, que escollirà el guanyador de la beca. El 25 de febrer es comunicarà el guanyador del concurs.