Terrassa acull el Vè Congrés Nacional de Legionel·la

Tindrà lloc dimecres al Vapor Universitari de la UPC

per La Torre, 5 de febrer de 2013 a les 17:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A les 9.30 hores, s'iniciarà el Vè Congrès Nacional de Legionel·la i Qualitat Ambiental a la sala d'actes del Vapor Universitari de Terrassa (carrer de Colom, 114). 

Aquest certamen té com a objectiu donar a conèixer els factors que influeixen en la qualitat de l’ambient dels espais interiors i les conseqüències negatives que poden ocasionar en les persones les deficiències que es puguin produir. També s’analitzaran les estratègies que

permeten garantir una idoneïtat de la qualitat de l’ambient des espais interiors.

El Congrés Nacional de Legionel·la i Qualitat Ambiental, que se celebra cada dos anys, està organitzat pel Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari (CRESCA), del Departament d’Enginyeria Química de la UPC. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, serà l’encarregat de cloure l’acte d’obertura, en el qual també hi intervindran el vicerector de Política Científica de la UPC, Francesc Xavier Gil; el director del CRESCA, Josep Garcia; el director general de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Antoni Mateu, i el diputat delegat de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Xavier Garcia.

 

Participació