Arnau Cirera s'imposa a l'Open BTT BMW Gran Premi Bikein

05 de febrer del 2013
El terrassenc Arnau Cirera, al podi

Tot i la forta tramuntana aquest passat diumenge es va disputar a la població gironina de Quart la primera prova puntuable de les tres que formen l'Open BTT BMW Gran Premi Bikein. Va ser una divertida matinal de BTT amb els encants dels camins de les rodalies del Santuari dels Àngels i Montnegre i circuits de promoció pels nens i nenes de 1, 2 i 3 quilòmetres. En representació egarenca, el CC ca n’Anglada va participar amb els corredors Arnau Cirera, Oriol Alcaraz i Raúl Sebastianes.

Arnau Cirera va ser el vencedor en la prova de benjamins amb un temps de 6’01’’ i una arribada a l'esprint amb el corredor Arnau Font de l'equip Barriguetas. En categoria benjamí van competir dotze participants.

Oriol Alcaraz va destacar en la categoria de Principiants. Amb un temps de 9’57’’ va avantatjar el segon participant en 1’06’’. Oriol, principiant de primer any, va imposar-se de forma absoluta a la cursa que va comptar amb tretze participants.

Finalment, Raúl Sebastianes va acabar en segon lloc en la classificació d'infantils de primer any, essent novè a la cursa d'infantils que va totalitzar tretze participants. El vencedor de la cursa va ser el corredor de Santa Eulàlia de Ronçana, Marc Brustenga, i el primer classificat en infantils de primer any l'olotí Isaac Vilarrassa.