Pau Vallvé planta el seu bosc a l'Auditori

Carles Batalla
02 de febrer del 2013
Pau Vallvé.
Pau Vallvé.
Pau Vallvé. Foto: Arxiu N.D.

Un so concret i homogebni que se centra en les melodies i fuig tant de la sobreproducció com de l'excés d'instruments i, sobretot, del punt de freakisme del seu alter ego, Estanislau Verdet. Això és el que ha aconseguit Pau Vallvé amb "De bosc", un àlbum intimista que va al gra, a l'os, i que presentarà aquest dissabte dia 2 a l'Auditori Municipal de Terrassa. Serà el segon concert de la gira i el primer a la província de Barcelona.

Compost, produït, gravat i mesclat per ell mateix, l'ha editat al seu propi segell discogràfic, Amniòtic Records. L'expressió "de bosc" es refereix a que algú és molt "d'estar per casa". En aquesta ocasió, ha comptat amb un grapat d'amics per fer cors en algunes cançons: Maria Coma, Joan Colomo, Ramon Rodríguez (The New Raemon), Ricky Lavado (Standstill) o Jordi Lanuza (Inspira), entre d'altres.

En bona companyia

Damunt de l'escenari terrassenc estarà ben secundat per Miquel Sospedra, Pep Mula, Jordi Casadesús (membre de la Iaia) i Nico Roig. Aquests dos últims ja el van acompanyar en la seva última gira.

L'actuació s'emmarca en el cicle de "Música moderna" de l'Auditori i les entrades tenen un preu de 12 euros a les guixetes i de 10 euros les anticipades.