Terrassa mira cap a Europa

per La Torre, 1 de febrer de 2013 a les 17:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Representants dels municipis catalans al Parlament Europeu Foto: A. T.

El regidor de Relacions Internacionals, Juan Antonio Gallardo, ha participat aquests dies en una visita a les institucions europees amb seu a Brussel·les juntament amb altres representants de 17 municipis de Catalunya. La visita l’han organitzat la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i l'Oficina del Parlament Europeu amb l'objectiu de mostrar el funcionament i les dinàmiques de treball d’aquestes institucions i les possibilitats que s'obren a les administracions locals des del punt de vista de relacions bilaterals.


També s’han abordat les polítiques que s'estan confeccionant i debatent actualment: les mesures de sortida de la crisi, el futur de la política regional, el paper dels municipis en la construcció europea o la seva participació en la gestió i disseny de programes. La delegació catalana ha mantingut contactes amb el vicepresident de la Comissió Europea Joaquín Almunia i amb la Comissària Europea de Política Regional, Danuta Hübner.

Gallardo ha fet una valoració positiva de la visita i dels contactes mantinguts perquè "la delegació ha pogut constatar que les institucions europees compten amb les administracions locals com a interlocutors destacats en tot el procés de construcció i integració europea, i en particular en la proposta de pressupostos del marc financer plurianual 2014-2020".

 

Participació