Carrillo: «L'exterior és un atac continu contra nosaltres»

L'entrenador del Terrassa FC es queixa de la pressió sobre l'equip i sobre la seva persona

Albert Prieto
28 de gener del 2013
Miki Carrillo dóna instruccions des de la banqueta en el partit contra el Vilafranca.
Miki Carrillo dóna instruccions des de la banqueta en el partit contra el Vilafranca. | Albert Prieto
Miki Carrillo dóna instruccions des de la banqueta en el partit contra el Vilafranca. Foto: Albert Prieto

L'entrenador del Terrassa FC, Miki Carrillo, creu que hi ha massa pressió sobre el seu equip i, en especial, sobre la seva persona. Així ho va explicar en la roda de premsa posterior a la victòria egarenca contra el Vilafranca (1-0), on va expressar el seu descontentament amb l'entorn.

"És molt complicat, cada setmana estem igual, amb la mateixa pressió. Ara guanyes un partit i al següent serà el mateix. Treballarem així però penso que no és la millor manera de treballar. Hi ha la pressió de tots i hem d'assumir-la i treballar. La gent pensa que aquí venim a fer el partit i ja està. Hi ha molta feina al darrera, la gent no ve a passar l'estona", va dir.

Carrillo va arribar a afirmar: "L'exterior és un atac continu contra nosaltres, contra mi i contra l'equip", sense especificar qui forma part d'aquest "exterior". "Aquest equip, en les últimes 14 jornades, ha fet 6 victòries, 5 empats i 3 derrotes. I avui jo em jugava el coll? Perfecte", va ironitzar el tècnic vermell.

"El principal culpable de com estem és l'entrenador. No estic content, ni molt menys, de la meva feina aquest any, perquè penso que aquest equip podria donar molt més i estar a la part de dalt. Ara, que cada setmana sigui una revàlida... No crec que en aquestes categories hagi de ser així", va declarar Miki Carrillo.

Del partit, l'entrenador del Terrassa va remarcar la importància de guanyar. "Ho hem aconseguit patint molt, penso que es podia haver guanyat més tranquil·lament però no hem definit", va afegir.