Punt i final al Congrés de Cultura de Terrassa

La trobada permet la coneixença de tots els agents locals

J.M.O.
27 de gener del 2013
Amadeu Aguado, Jordi Ballat i Josep Maria Pou
Amadeu Aguado, Jordi Ballat i Josep Maria Pou | J.M.O
Amadeu Aguado, Jordi Ballat i Josep Maria Pou Foto: J.M.O

Més de 370 persones interessades en conèixer els projectes de l’àmbit cultural terrassenc, 166 ponències i el 95% de les entitats, col·lectius i associacions culturals locals representades. Són les xifres principals del Congrés de Cultura de Terrassa, la primera etapa d'una cursa de fons amb el Llibre Blanc de Cultura a la meta, celebrat a l'Auditori Municipal.

Amadeu Aguado, regidor de Cultura ha considerat la jornada tot un èxit, per la participació i per les noves relacions establertes entre els agents, a més de les noves coneixences. "El retorn de les entitats ha estat magnífic".

Les 166 ponències eren de nou sectors: cultura tradicional i popular, música, arts visuals, lectura pública, arts escèniques, patrimoni, memòria i societat, indústries culturals, altres serveis municipals i altres entitats de l'àmbit científic i universitari. Ara s'ha d'avançar cap el consell de redacció del Llibre Blanc, que pot ser traslladat al Ple per esdevenir compromís de futur. Aguado pensa que el Congrés ha estat una molt bona pedra de toc pel treball en  taules que s'ha de fer a partir d'ara.