Els Castellers volen el 3 de 8

L'assembleas de la colla de la camisa blauturquesa torna a fer confiança a Emili Cortés com a cap de colla i a Mario Pena com a president

Joan Manel Oller
26 de gener del 2013
Mario Pena i Emili Cortés
Mario Pena i Emili Cortés | Joan Manel Oller
Mario Pena i Emili Cortés Foto: Joan Manel Oller

La colla Castellers de Terrassa es marca com a grans objectius per a la temporada 2013 recuperar el 3 de 8, una construcció que no porten a plaça des de l'any 2000. L'entitat del carrer de Pasteur ha celebrat dissabte al vespre-nit la seva assemblea i no hi ha hagut sorpreses. Mario Pena i Emili Cortés continuaran com a president i com a cap de colla, per tercera i per segona vegada consecutiva, respectivament. La candidatura ha obtingut 55 vots a favor i 24 en contra.

Cortés aposta per la consolidació del 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7, afegin-t'hi un intens treball del 5, del 7 del 9, que obren les portes a la col·laboració de molta gent. També es volen dedicar hores als folres, de cara a un 2 de 8 i un 3 de 9, però aquestes construccions no apareixen en la llista de la temporada 2013, ni tampoc el 7 de 8, tot i que fa certa gràcia. També es vol mirar el 4 de 8 amb l'agulla, com a quart castell de l'any.

La idea és portar a plaça per Festa Major el 3 de 8, el 4 de 8, el 2 de 7 i el pilar de 6, i per  Sant Jordi el 4 de 8 i el 2 de 7.

Mario Pena es planteja posar fil a l'agulla a l'economia, malmesa per culpa de la fi de les ajudes d'Unnim, i tot confiant en la promesa municipal de cooperar. La recerca de noves fonts d'ingressos és la gran prioritat.